Ghid de inscriere

Am creat acest GHID pentru o mai ușoară parcurgerea procesului de înscriere.

1. Un prim pas - ajută și clarifică în multe aspecte parcurgerea secțiunilor de Regulament și a Criteriilor de Evaluare înainte de completarea fișelor de înscriere. În homepage-ul www.gala.crucearosie.ro, descoperiți aceste articole în meniul principal. Le puteți accesa și de aici:

2. Pentru a vă putea înscrie este necesar să aveți un cont. Îl puteți crea din pagina principală, meniu INSCRIERI, marcajul cu roșu. După crearea contului este necesar să vă autentificați înainte de a începe procesul de înscriere.

3. Asigurați-vă că aveți la îndemână cel puțin 1 fotografie relevantă pentru activitatea de voluntariat pe care a-ți făcut-o în timpul acestui an - Format: jpg sau png. Maxim 2Mb.

4. Formularele de înscriere se completează online, asigurați-vă că aveți o conexiune de internet stabilă înainte de a începe. Recomandăm să se facă înscrierea de pe un computer, este mai ușor de parcurs lista de câmpuri și de completat cu informațiile cerute.

5. Fiecare câmp din formularul de înscriere este numit cât se poate de clar și este însoțit de extra text explicativ referitor la modul de completare a câmpului (informații text, dimensiune, etc.)

6. Câmpul Documente necesare - aici este obligatoriu încărcați o arhivă zip sau rar de Maxim 10Mb care să conțină următoarele documente:

 • CV-ul – in limba romana

 •  Contractul de voluntariat valabil, semnat și stampilat de directorul de filială

 • Recomandare din partea filialei - semnata și stampilata de directorul filialei

 • Alte documente: scrisori de la beneficiari, testimoniale de la colegi sau alți voluntari, articole din presă, linkuri cu materiale video, apariții tv, evaluări făcute de filiale și / parteneri, rapoarte de activitate instituționale, orice document / material care justifică activitatea de voluntariat relevantă pentru secțiunea pentru care candidați

 • Acord de protecție a datelor cu caracter personal PDP- (se descarca din pagina sau îl puteți descarca aici. Nu uitați să îl semnați și apoi să îl scanați / fotografiați și să îl atașați celorlalte documente necesare).


  7. Orice înscriere este finalizată atunci când primiti la finalul înscrierii mesajul  "Salvarea datelor a avut loc. Inscrierea proiectului va fi confirmată de către echipa de organizare a Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române printr-un mesaj pe adresa dvs de email."

  8. Orice înscriere este acceptată pentru etapa de vot online atunci când primiți pe adresa de email confirmarea din partea organizatorilor.

  9. Pentru orice întrebare, detalii tehnice, problematici care pot apărea la înscrierea în competiția Gala Voluntarilor Crucii Roșii Române, vă stăm la dispoziție. Ne puteți contacta prin telefon, e-mail sau FB.

  Contact: Ancuta Hurjui – ancuta.hurjui@crucearosie.ro, tel: 0737524263

   

Folosim cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu Politica de administrare a modulelor cookie în cadrul paginii web.